Over ons

vanaf hier Ritzen

Custom Catering

Marc met tuinkruiden
Coeur de boeuf tomaten eigen teelt
Aardperen uit de tuin

Vanaf hier Ritzen staat voor de nieuwe weg die Marc Ritzen insloeg na 22 jaar Kasteel Wittem gerund te hebben.

 

Geboren en getogen in een Limburgse horecafamilie kreeg Marc koken en gastheerschap met de paplepel ingegeven. Niet vreemd dus dat zijn leven in het teken staat van lekker eten, drinken en gasten laten genieten. Na de Hotelschool werkte hij bij Martinair Party Service tot hij het hotel-restaurant Kasteel Wittem samen met zijn broer Peter overnam.

 

Hij startte in de keuken, de basis van het bedrijf. En hoewel hij patron propriétaire werd, is zijn hart altijd voor de keuken blijven kloppen. De meer dan 30 jaar ervaring die hij in alle facetten van het vak heeft opgedaan zet hij nu ook in voor het Ministerie van Ontwikkelingssamenwerking die hem als 'Expert' uitzendt naar Afrikaanse horeca-ondernemers die hulp nodig hebben.

 

Maar bovenal geniet Marc ervan zijn culinaire passie te delen met gasten. Koken voor of met mensen die iets te vieren hebben, die hun recepties en feesten graag zelf organiseren maar professionele ondersteuning willen hebben, of die catering wensen op een bijzondere locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos, bespreek uw wensen met Marc via het contactformulier of per telefoon: 06 13769185.

 

Marc vertelt:

 

"Voor mij is de smaakbeleving van een gerecht het belangrijkste uitgangspunt.

 

Als het kan, kies ik graag voor producten en gerechten uit de regio. In het seizoen de producten uit de moestuin van mijn vrouw. Zo kan ik onbespoten, lekkere groenten en rijp fruit oogsten op het moment dat ik ze ga verwerken. Dan hebben ze een heerlijk intense smaak. Dat geldt ook voor de eieren van onze kippen die vrij door de tuin scharrelen. Het geeft me een goed gevoel als duurzaamheid en smaak hand in hand gaan.

Maar het meest geniet ik van mensen die lekker eten, en dat is voor iedereen anders. Daarom stel ik altijd in overleg met de klant een menu samen waarin rekening gehouden wordt met diens voorkeuren en eventuele diëten.Ik ben geen sausdruppelaar of pincetkoker, voor mij moet eten goed en voldoende zijn"

 

 

mail: info@vanafhierritzen.nl gsm: 06-13769185

Copyright Ritzen © All Rights Reserved